Aanbod & Prijzen > Gelaatsverzorging

gelaatsverzorging / anesi

aqua vital

Intensieve hydratatie voor alle huidtypes en leeftijden, zeker voor de vochtarme huidtypes. De ultieme dorstlesser voor de huid, om deze in optimale conditie te houden.

Behandeling (60min)
Reiniging van het gelaat +  peeling + gelaatsmassage + serum + masker aangepast aan het huidtype + dag of nachtcrème

prijs: €65

Dermo contrôle

Talg regulerende behandeling zonder detergenten voor het beperken en verbeteren van littekenweefsel en het corrigeren van de natuurlijke bacteriële huidflora.

Behandeling (60min)

Reiniging van het gelaat +  peeling + emulsie + masker aangepast aan het huidtype + bescherming

Prijs: €65

Cellular 3

Een anti-age behandeling die de drie bewezen oorzaken van huidveroudering bestrijdt met een zichtbare vermindering van de volgende symptomen: rimpels, vale huid, pigmentvlekken, oneven textuur, gevoeligheid, …

Deze behandeling (75min) bestaat uit een intensieve enzymatische peeling op basis van A.H.A-fruitzuren die de celvernieuwing bevordert, een concentraat en een masker op basis van de actieve ingrediënten Progeline™, Moutextract en het 3GF-complex die de gezichtscontouren liften, pigmentvlekken verhelderen, fijne rimpels opvullen en verwijde poriën normaliseren.

prijs: €80

Epigenesse

Epigenesse (leeftijd 50+). Deze verzorging bevat actieve ingrediënten en diep voedende oliën die de zichtbaar ouder wordende huid nieuw leven in blazen. Deze verbetert onmiddellijk de huidtextuur, vermindert rimpels en zorgt voor een gezonde, onberispelijke teint en langdurige resultaten.

Behandeling  (75 min)
Reinigen, lotion, glycolic peeling, lotion, skin repair concentraat, Gold Masker, lotion, verzorgende crème en flash lift ampoule

Prijs: €75

urban blue defence

Een behandeling die vrije radicalen, veroorzaakt door lucht - en lichtvervuiling (UVA, UVB, HEV), neutraliseert en circadiaans ritme van de huidcellen beschermt

Behandeling (60 min)
Een reiniging gelaat + dieptereiniging +Emulsion peeling + Urban Blue booster + Urban Blue Defense masker + massage + Urban Blue serum + Urban Blue defence cream spf20.

Prijs: €70

Luminosity

Deze behandeling is er om hyperpigmentatie te corrigeren en voorkomen. Dit uit zich in donkere huidvlekken, meestal zijn deze onschuldig maar moeilijk te verbergen. De formule bevat actieve ingrediënten zoals Gatuline, Cytokine groeifactoren Fucogel en Sepiclaer wordt de aanmaak van melanine geremd en wordt de vorming van nieuwe pigmentvlekken voorkomen. De huid krijgt zo een egale, heldere teint.

Behandeling (80 min)
Een reiniging van gelaat + dieptereiniging + Glyco Peeling + enzymatische peeling + eraser + biocellulose masker + luminosity SPF 50

Prijs: 

  • eerste behandeling (met producten voor thuisgebruik) €110

  • herhalingsbehandelingen €85